Хто такий Сергій Нікітенко і чому його побили?

На сторінці фізичної особи-підприємця та активіста Нікітенка Сергія Валерійовича з’явилось повідомлення про його побиття. Повідомлення супроводжується фотографіями, на яких можна побачити ушкодження: розбиті коліна, лікоть та садно на лобі з лівого боку. Такі ушкодження можна було отримати як під час побиття, так і від падіння на асфальт з висоти власного зросту.

Нікітенко вже колись отримував ушкодження. 25 травня 2016 року в нього відібрали планшет iPad на площі Свободи, а коли кинули планшет назад, він під дією сили тяжіння потрапив Сергію в обличчя. За цим фактом було проведене розслідування, справу передали до суду і присудили місцевого підприємця та активіста Бурду Тараса Олександровича до виплати штрафу в 850 гривень.

Нікітенко Сергій Валерійович є фізичною особою – підприємцем, координатора ГО “Інститут масової інформації” в Херсонській області, координатора руху “ЧЕСНО”, головою ГО “Херсонська обласна громадська організація “Агенція громадської журналістики “МІСТ” (ЄДРПОУ 38594691), головним редактором сайту “МОСТ” (“МІСТ”).

В даний момент Нікітенко знаходиться в судових відносинах з головою Херсонської обласної ради (ВО “Батьківщина”) Мангером Владиславом Миколайовичем та є приятелем в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катериною Вікторівною.
До речі, 17 червня Гандзюк святкувала день народження (виїхавши до міста Констанца (Румунія).
Нікітенко пов’язує своє побиття виключно з журналістською діяльністю.
В період розгляду апеляційної скарги у справі Мангера в матері Нікітенка зробили обшук і знайшли зал з комп’ютерами, які, можливо, використовувались як гральні автомати. Зал працює і зараз.