Уточнення інформації опублікованої Вами статті «Фонтани в Херсоні запустять. Але не всі» – прес-служба Херсонського Водоканалу

Матеріал про запуск фонтанів “Фонтани в Херсоні запустять. Але не всі” викликав резонанс і електронною поштою звернулась Яковенко Тетяна, прес-служба Херсонського Водоканалу. Нижче – текст листа.


Тема листа: Уточнення інформації опублікованої Вами статті «Фонтани в Херсоні запустять. Але не всі»

Доброго дня!

До Вас звертається прес-служба Херсонського Водоканалу.

Просимо Вас опублікувати нашу позицію щодо даних, зазначених у статті «Фонтани в Херсоні запустять. Але не всі» (http://deputat.ks.ua/херсонська-міська-рада/виконком/фонтани-в-херсоні-запустять-але-не-всі)

Основний вид діяльності Херсонського Водоканалу – забезпечення централізованого водопостачання та водовідведення споживачів Херсона.

Фонтани не входять до системи водопостачання міста, а є об’єктами благоустрою. Їх обслуговування здійснюється на підставі окремих договорів, які укладаються за ініціативою департаменту житлово-комунального господарства Херсонської міської ради та фінансуються з міського бюджету.

Договори укладаються строком на 1 рік і передбачають виконання поточного ремонту та обслуговування 6 фонтанів, які знаходяться у власності міської громади.

Функціонування саме цих фонтанів має право забезпечувати Водоканал. Всі інші об’єкти – фонтан біля готелю «Фрегат», фонтан в Театральному сквері та інші знаходяться у приватній власності та обслуговуються самими власниками.

Якщо у Вас виникнуть будь-які запитання щодо роботи Херсонського Водоканалу прошу звертатись до мене. Я з радістю надам необхідну інформацію.

Прошу також надати телефон редакції Вашого сайту для підтримки зв’язку.

З повагою, Яковенко Тетяна

Контакти: тел. роб. 49-05-76; електронна адреса: khersonvodokanal@gmail.com.”