Фейк чи ганьба?

Голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв намагається заперечити факт існування листа від ОДА на районні адміністрації. Він вважає, що лист, підписаний не ним особисто – це фейк. Фейк (від англ. fake) – неправдиве повідомлення чи відверта брехня, фальшивка. Про це повідомили “Херсонські вісті”. Тим часом, на сайті Іванівської РДА залишається розміщеною інформація щодо Великоднього богослужіння, під час якого зачитували привітання від Андрія Гордєєва:
«Шановні земляки! Дорога Херсонщино!
Сердечно вітаю всіх християн і людей доброї волі з Воскресінням Христовим, яке наповнює наші серця найдобрішими надіями та вірою в краще майбутнє!
Світле Христове Воскресіння це перемога добра над злом, це торжество життя, нерозривний зв’язок поколінь, що об’єднує всіх нас в одну Українську родину!
Воскрес Христос! Воскресне й Україна!
Щороку Великдень нагадує нам про істинну мету земного буття, наповнює його благочестивим духовним змістом і вселяє впевненість у прийдешнє майбутнє. Чудо Христового Воскресіння дарує нам надію та оптимізм, з якими ми визначаємо свій життєвий шлях, спонукає до духовної єдності задля спільного блага. Саме у ці святкові дні ми переосмислюємо праведність своїх помислів і вчинків, просимо у Господа духовної наснаги.
Тож нехай сила Христового Воскресіння наповнить наші серця щирою радістю спілкування з близькими, адже саме в цей день ми зустрічаємося з найріднішими людьми, аби за святковим столом побажати один одному щастя, здоров’я і благополуччя! Хай у ваших оселях завжди будуть затишок і добробут, душа стає світлішою, серце зігріває любов, а помисли будуть щирими та добрими.
Бажаю вам і вашим рідним відчути повноту життя та родинне тепло. Хай Господь дарує вам радість, мир та злагоду на довгії літа!
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!»


Керівник департаменту Ольга Савенко вже спростовувала інформацію

Можливо, далі Андрій Гордєєв почне стверджувати, що сайт Іванівської РДА знову зламали хакери, і при цьому нічого не ламали, а розмістили поздоровлення.