Депутати сваряться через кохання?

Депутат Дніпровської районної в місті Херсоні ради (Опозиційний блок) Анна Середа запропонувала прийти з пікетом до КП “Дорожник”, де працює депутат Херсонської міської ради (ВО “Свобода”) Ложичев Олександр.
Таке бажання в пані Середи виникло після того, як через пікетування приміщення “Ощадбанку” патріотично налаштованими херсонцями, було вирішено звільнити Дмитра Савлученка, нового приятеля Анни Середи.

Савлученко відомий своїми проросійськими чи “сепаратистськими” настроями і навіть деякий час жив у Москві, але повернувся до Херсону.
У 2014 році Савлученко, разом з іншим херсонцем, Андрієм Наливайком, (на той час – члени “організації” під керівництвом Савлученка “Новая Русь”), брали участь у інциденті, в результаті якого отримав ножове поранення і пізніше загинув правоохоронець, а Наливайко був затриманий.

 

Зовні все виглядає або як сварка через “сепаратизм”, або через нерозділене кохання Ложичева до Середи. Адже ще 1 вересня обидва позували на фоні святкової райдужної стрічки з кульок на урочистих зборах у школі №53.

А тепер Савлученко, а не Ложичев, нібито пропонує Середі вийти за нього заміж (через соцмережі).

Нещодавно так само повідомлялось, нібито це Савлученко обмалював білборд депутата Ложичева на прохання Середи.