Гандзюк звернувся до Порошенка та Тимошенко, а Мангер відповів

Батько загиблої після нападу з використанням кислоти в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерини, Віктор Гандзюк, звернувся під час допиту Тимчасовою слідчою комісією з питань нападу на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів у Комітетах Верховної Ради України до Президента України Порошенка Петра Олексійовича та народного депутата України Тимошенко Юлії Володимирівни (“Батьківщина”). Засідання ТСК складалось з відкритої та закритої частин. В закритій частині заслухали попередній звіт щодо роботи комісії.
Віктор Гандзюк попросив, аби Порошенко та Тимошенко позбулись будь-яких зв’язків з цинічним вбивством доньки.
Гандзюк згадав “кримінального авторитета Москала” (Олексія Левіна, Москаленко), який знаходиться у розшуку з 21 січня 2019 року. Також згадав Мангера (голова Херсонської обласної ради), Гордєєва (голова Херсонської ОДА) та Рищука (заступник Гордєєва).

Олексій Левін був помічником-консультантом депутата Херсонської обласної ради Миколи Ставицького (Радикальна партія Олега Ляшка).

Ставицький пішов служити за контрактом до Збройних Сил України (на фото – з правого боку).

Левін був приятелем Ставицького та навіть подарував мікроавтобус підрозділу “Чорний туман” Української Добровольчої армії.

Нещодавно Віктор Гандзюк був нагороджений Указом Президента України відзнакою “Заслужений лікар України”.

Вже ввечері надійшла реакція від прес-служби Херсонської обласної ради: голова Херсонської обласної ради (Батьківщина) Мангер Владислав Миколайович заперечив свій стосунок до тих осіб, що скоїли злочин. Також він заперечив своє знайомство з Катериною Гандзюк.

Як з цією заявою Мангера співвідносяться зйомки передачі “Есть предел – Кто Вы мистер Мангер?” приятелем Катерини Гандзюк та співзасновником сайту “МОСТ” Сергієм Нікітенком, через що Мангер судився з Нікітенком – залишається відкритим питанням. Також незрозуміло, хто писав текст звернення для батька Катерини Гандзюк і чому в зверненні жодним чином не згадано про “Радикальну партію Олега Ляшка” і зроблено акцент саме на зазначених вище особах: Мангер, Гордєєв, Рищук.

Трохи пізніше з’явилась реакція прес-служби Гордєєва: