Негра відмовився балотуватись

Міський голова Голої Пристані Анатолій Негра відмовився балотуватись у народні депутати. Він йшов по186 округу від Ліберальної партії України, голова якої колишній народний депутат  Опанащенко (фракція Партії регіонів), що голосував за “закони 16 січня”, балотується по 183 округу. В бюлетені (якщо прізвища будуть розташовані в алфавітному порядку) поруч із вибулим Негрою стоятиме прізвище народного депутата Негой Ф.Ф. Чи не налізе штамп “вибув” на прізвище кандидата?

2 thoughts on “Негра відмовився балотуватись

  • 23.02.2017 at 8:11 pm
    Permalink

    Керівники Херсонської міської ради,депутати. скажіть будьласка до кого я Нишкур Тетяна Миколаївна маю звернутися з питанням, про зменшення единої ставки налагу для ПП”Водний лабіринт” другої групи.
    Є дієві приклади в Сумскій, Одескіій, Харківскій областях. Хіба ми Херсонці за них заможніші?

    Згідно КВЕДУ надання послуг населенню для відпочинку належить до першої групи.При оформленні дозволу на початок роботи мого сезонного мікробізнесу інспектор переконливо наполягала на оформлення другої группи.На моє питання ЧОМУ??? відповіла згідно рішення 2012 року Херсонської міскої ради.
    На сьогоднішній день розмір єдиного податку непомірний.
    Я пенсіонерка ,розмір пенсії 1139гривень .Мій бізнес соціально-відповідальний сприяє оздоровленню населення. В прокат видаю байдарки.Працюю тільки в
    літній період (червень,липень,серпень), а податки мушу платити за другий та третій квартал(квітень,травень, червень,липень,серпень,вересень).Чому я мушу платити зайві гроші?
    Чи можливо на сесії прийняти рішення для зменшення % ставки для другої групи, або прийняти рішення яке не суперечило закону про належність (надання послуг для населення) до першої групи .
    Буду вдячна за відповідь.
    Нишкур Т.М.
    0979466682;
    0954646466;
    wwwbaidarka.kherson.ua

  • 23.02.2017 at 8:23 pm
    Permalink

    Шановна Тетяно Миколаївно! Цей сайт є некомерційним проектом і не має жодного відношення до “керівників області” чи до “Херсонської міської ради”. Зі своїми питаннями Вам краще звернутись до свого інспектора.

Comments are closed.