Депутат судитиметься з підприємцем

Як повідомляє “0552”, депутат Херсонської міської ради Олена Мазур (УКРОП) подасть до суду на приватного підприємця Сергія Нікітенка, який зареєстрував на сайті онлайн-петицію “Визнати 16 січня пам’ятною датою «День захисту лавок від Олени Мазур»”. Петиція набрала необхідну кількість голосів і була розглянута на транспортній комісії. Депутати рекомендували винести це питання на сесію. Депутат Мазур вважає, що петиція ображає честь та гідність, бо в тексті петиції є прямі звинувачення у криміналі, якого вона не скоювала.
nikitenko-handziuk2kmc
Нікітенко вже успішно судився з іншим підприємцем Тарасом Бурдою через легкі тілесні ушкодження, отримані від удару планшетом iPad під час сварки на площі Свободи у Херсоні. Суд прийняв рішення на користь Нікітенка і присудив Бурді сплатити штраф у 850 гривень. Мотивування щодо того, що це було перешкоджання професійній діяльності журналіста, суд відкинув, бо позивач та його свідки, відсутні під час інциденту, не змогли довести, що він є журналістом.
Нікітенко з лютого 2013 року є керівником громадської організації “ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ “АГЕНЦІЯ ГРОМАДСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ “МІСТ” (ЄДРПОУ: 38594691, Адреса: 73000, Херсонська обл., місто Херсон, Комсомольський район, ВУЛ. ДИМИТРОВА, будинок 26 А, квартира 54, Керівник: Нікітенко Сергій Валерійович, Діяльність: 94.99 Діяльність інших громадських організацій), яку він заснував разом із братом Максимом.
За тією ж адресою зареєстровано фізичну особу-підприємця (ФОП НІКІТЕНКО СЕРГІЙ ВАЛЕРІЙОВИЧ, Адреса: 73000, Херсонська обл., місто Херсон, Комсомольський район, ВУЛИЦЯ ДИМИТРОВА, будинок 26 А, квартира 54, Діяльність: 90.03 Індивідуальна мистецька діяльність, Стан: зареєстровано)
Також Нікітенко є представником ГО “Інститут масової інформації” в Херсонській області.
Нікітенко має у розпорядженні сайт “МОСТ”, який пов’язують з в.о. керуючої справами виконкому Херсонської міської ради Катериною Гандзюк, радником Херсонського міського голови. На позачергових місцевих виборах 2015 року Гандзюк, як і Мазур, балотувалась від УКРОП, але Гандзюк не вистачило рейтингу для потрапляння до складу депутатського корпусу.

handziuk-ukrop

На фото зліва направо: Гандзюк, Мазур.