Питання забудови на Московській, 5 знову голосуватимуть?

На черговій сесії Херсонської міської ради планують голосувати питання забудови земельної ділянки по вулиці Московській, 5 в місті Херсоні. Про це повідомив у соціальній мережі Facebook депутат Херсонської міської ради (УКРОП) Богданов Віталій Володимирович.
Через цю ділянку йдуть суди, питання неодноразово виносилось на сесії Херсонської міської ради, але позитивного рішення питання оренди ділянки на Московській, 5 не отримало.

Всередині будинків в центрі міста (Московська, 3, Московська, 5 та Гагаріна 4) знаходяться кілька гаражів та старий одноповерховий приватний будинок. В разі початку забудови виникає питання дотримання відстані до сусідніх будинків, яким вже більше 40 років. Місцеві жителі активно протидіють забудовнику, через що отримують погрози. 2018 року було побито журналіста, члена НСЖУ Вірлич Євгенію Михайлівну, яка активно займалась висвітленням теми забудови на Московській,5.

За даними аналітичної системи YouControl, приватний підприємець Татюк Юрій Олексійович, який хоче отримати земельну ділянку в оренду (під подальшу забудову?), вже 13 років надає послуги таксі, має 1 транспортний засіб та 8 об’єктів нерухомості: