Черевко йде з посади помічника

Сергій Миколайович Черевко, багаторічний чиновник Херсонського міськвиконкому, який спеціалізувався на освіті та культурі, йде з посади помічника Херсонського міського голови. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, обмеживши повідомлення “Для друзів друзів” (вочевидь, не бажаючи широкого розголосу), але херсонські ЗМІ вже розтиражували це повідомлення як новину.

“После 19 лет службы я ухожу.
Решение зрело давно и, наконец, было принято. Работать в том формате, в котором действует сегодня горисполком, невозможно. Там нет больше конструктива и хозяйственной деятельности. Остались только персональные амбиции, с которыми я не мирюсь. Официально: я больше не работаю в этой структуре.
P.S. Польщен тем, как быстро расходится информация о моём якобы увольнении. Спешу разочаровать своих “доброжелателей”: я сложил полномочия по собственной инициативе”. На запитання в коментарях, чи будуть подробиці чи продовження, Черевко відповів: “Скоро все узнаете”.
Нагадуємо, напередодні Великодня в школі 53 отруїлись учні молодших класів. Чи може бути пов’язане звільнення чиновника, який відповідав за освітній напрямок із цим прикрим інцидентом – невідомо. Багаторічний незмінний керівник управління освіти Юрій Ніконов поки що залишається на посаді, як і організатор харчування учнів, депутат міської ради Ірина Ценкер.

“Херсон-онлайн” навіть виклав фотографію проекту рішення.

Черевко прийшов працювати до виконкому ще за часів попереднього Херсонського міського голови Володимира Васильовича Сальдо.