Булюк таємно зустрівся з кандидатом Ковальовим

Принаймі один з кандидатів в народні депутати по округу 186, Ковальов Олексій Іванович, зустрівся із заступником голови Херсонської обласної ради Булюком Віталієм Вікторовичем (“Нашого краю”). Булюка в деяких ЗМІ називають “куратором Херсонщини”, чемно не використовуючи слово-синонім “смотрящій”.
Окрім Булюка на зустрічі в ресторані “Рибак” були присутні перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Павленко та представник “Команди ЗЕ!” в Скадовську Литвиненко.


Більшість нерухомості в Скадовську, як і ресторан “Рибак” належать або родичам, або близьким до Булюка людям. Як стало відомо, під час зустрічі обговорювались питання участі Ковальова у виборах, використання адмінресурсу та майбутній розподіл посад в Скадовському районі.

За даними аналітичної системи YouControl, Ковальов Олексій Іванович зазначений принаймі в трьох підприємствах: ТОВ “Херсонські аграрії” (ЄДРПОУ 40075574), ПП “АРКАДА-ЮГСТРОЙ” (ЄДРПОУ 35074486) та ПП “ЛК-АГРО” (ЄДРПОУ 42336087). А в ТОВ “ХЕРСОНАГРОПРОДАКШИН” (ЄДРПОУ 41534344) Ковальов зазначений як засновник.