Устінов вилаяв Ткаченка на комісії

Депутат Херсонської міської ради (Опозиційний блок), директор КП “Херсонелектротранс” Устінов Єгор Олександрович вилаявся на члена Громадської ради при Херсонському міському голові Ткаченка Андрія Михайловича. Це відбулось в приміщенні виконавчого комітету Херсонської міської ради у вівторок, 03 жовтня 2017 року, під час постійної депутатської комісії з питань промисловості, підприємництва, торгівлі, туризму, транспорту, дорожньої інфраструктури і зв’язку, реклами та сфери послуг, в якій головує Устінов.
Спочатку Устінов назвав Ткаченка “пенсіонером”, той у відповідь назвав Устінова “матусиним синочком”, на що Устінов сказав “це чмо сюди прийшло”. Секретар Херсонської міської ради, депутат Урсуленко Олена Борисівна (Блок Петра Порошенка) спробувала заспокоїти присутніх.
Комісії виконавчого комітету Херсонської міської ради не транслюються через Інтернет на відміну від засідань виконавчого комітету чи сесій Херсонської міської ради, тому представникам громадськості доводиться ходити на комісії, аби бути в курсі рішень, які там обговорюються та приймаються. Цього разу обговорювали питання тарифу на пасажирські перевезення.
Фрагмент відео із записом засідання комісії виклала член Громадської ради при Херсонському міському голові, приватний підприємець та громадський діяч Вірлич Євгенія Михайлівна.
Устінов також відомий тим, що був присутній на хрестинах разом з Гандзюк Катериною Вікторівною, яка зазвичай різко висловлюється і навіть пропонувала розчинити в каустичній соді місцеву журналістку.