​Галина Лугова знову увійшла до фракції «Солідарність»

Під час пленарного засідання сесії Херсонської міської ради голова фракції «Солідарність» Сергій Жуйков оголосив про те, що позафракційний депутат Галина Лугова повертається до складу фракції.
Директорка 21-ї школи, депутат Херсонської міської ради, Галина Лугова була виключена із фракції «Солідарності» рік тому (майже річниця) за підтримку призначення колишнього «регіонала» Козакова на пост першого заступника Херсонського міського голови. Тоді із фракції було виключено і Ірину Ценкер. Згодом виборці намагались їх відкликати, але не вийшло. З 20 жовтня Галина Лугова – знову у складі «Солідарності». Ірина Ценкер залишається позафракційною.

Подейкують, що причина повернення Галини Лугової – це її конфлікт із Семенчевими. На початку жовтня вони звинуватили її у перепродажі шкільного шиферу, а вона їх – у незаконних роботах на березі Дніпра. Конфлікт набрав шалених обертів. Вирішити його самостійно Галині Леонідівні явно буде складно, а під крилом «Солідарності» – простіше. В будь-якому випадку, Херсону варто сподіватись на збільшення кількості адекватних голосів херсонських депутатів – і це приємна новина.