“Огидна сімка”: депутати не звітують?

Семеро депутатів не повідомили про строки та місце проведення своїх звітів, пише “Політична Херсонщина”. Це Устинов (Опоблок), Кияновський (Опоблок), Сальдо (Наш край), Васильєв (РПЛ), Заболотний (Опоблок), Лисюк (Опоблок), Собчук (Опоблок).

Завершується кампанія публічних звітів депутатів Херсонської міської ради перед виборцями. Згідно графіку, оприлюдненому на сайті Херсонської міської ради, залишилося ще звіти двох депутатів з тих сорока семи, які подали інформацію про дати та місця свого звітування.

Це – Юрій Кліментенко, який звітує перед виборцями 21 грудня о 15-00 в приміщенні бібліотеки біля ЗНЗ № 18 адреса вул. Будьонного, 1) та Ігор Грек, який проведе свій звіт 22 грудня о 15.00 в приміщенні Комишанської селищної ради (вул. Центральна, 81а, сел. Комишани).

Нагадаємо, що в Херсонській міській раді п’ятдесят чотири депутати, тобто сім депутатів не повідомили про час та місце свого звітування перед виборцями.

Надаємо список тих депутатів, про звіти яких нічого не відомо:

1. Васильєв Олександр Миколайович – депутатська фракція «Радикальна Партія Олега Ляшка»

2. Заболотний Олексій Владиславович – депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок»

3. Кияновський Артем Олександрович – депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок»

4. Лисюк Станіслав Остапович – депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок»

5. Собчук Сергій Степанович – депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок»

6. Устинов Єгор Олександрович – депутатська фракція політичної партії «Опозиційний блок»

7. Сальдо Володимир Васильович – депутатська фракція партія «Наш край».

Якщо прізвище Володимира Сальдо у цьому списку є зрозумілим, бо Сальдо кілька місяців перебував за гратами в Домінікані, то чому п’ять депутатів з восьми, що входять до фракції “Опозиційного блоку” та один депутат з трьох, що входять до фракції Радикальної партії Олега Ляшка нічого не повідомили про місця своїх публічних звітів? Питання залишається відкритим.

Крім цих прикрих випадків ми нагадуємо, що є ще одна проблема: поки ще на офіційному сайті оприлюднено лише п’ять депутатських звітів. Представники Комітету виборців України просять депутатів оприлюднити на сайті свої звіти, пише Дементій Бєлий.