Саакашвілі працює на Тимошенко?

«Саакашвіллі чистильщик шляху для президентства Тимошенко,» — вважає експерт Максим Лациба.
Сакашвіллі нічого не світить в український політиці. Поки він надхненно руйнує рейтинг Порошенко, Юлія готується стати президентом Україні. Тимошенко президент – кінець українській незалежності і українському суверенітету. Тимошенко повністю залежна від російських політиків. Великий бізнес вона почала з монопольної торгівлі разом за Павлом Лазаренком російським газом через Ітеру, ЄЕСУ. Москва давала право торгувати своїм газом лише за політичну лояльність і відкати. Потім були газові угоди Тимошенко в Москві по яких українська економіка потрапляла фактично в колоніальну залежність від Росії. Саме Тимошенко в 2008 році зірвала отримання Україною Плану здобуття членства в НАТО на Бухарестському саміті.
Також в 2008 році саме Тимошенко змусила міністра освіти Івана Вакарчука передбачити здавання ЗНО мовами національних меншин. Тобто фактично відкрила можливість продовжувати не вчити українську. Саме Тимошенко на засіданні РНБО в 2014 році переконала здати Крим Путіну і відмовитися від боротьби за українську територію.
Закликаю всіх любителів Саакашвіллі і Тимошенко почитати блог Тараса Возняка. Нажаль Міхо став маріонеткою в руках Путіна. Звичайно дії Порошенко і команди також обурюють.
Нажаль поки український народ не запропонував українського Макрона або Трюдо. Наша задача не дозволити політика знищити нашу країну.