Мер Генічеська відкрив автоквест

28 жовтня 2017 року в Генічеську почався автоквест, який присвячений звільненню міста від фашистських загарбників в 1943 році. Такий квест в Генічеську проходить вперше. Про це повідомляє сайт “Новий Візит”.
Організаторами автоквесту виступили Геніческа міська рада та громадська організація «Нова фортеця», створена активістом Олексієм Войцеховським. Проводить заходи фірма «Інквест» з Херсону.
В інтелектуальних змаганнях беруть участь 10 команд на автомобілях.
Суть автоквеста полягає в наступному. На спеціалізованому сайті команди отримують завдання і за допомогою підказок в заздалегідь підготовлених місцях пам’яток Генічеська повинні знайти спеціальні коди. Всього 20 завдань. Більшість з них пов’язано з історією Генічеська. Тому в підготовці квесту велику допомогу надав Ігор Пирогов, історичні матеріали якого використовувалися для складання завдань.
«Основна мета заходу – привернути увагу до історії нашого міста», – сказав ініціатор і спонсор заходу, депутат Генічеської міської ради Іван Осташевський.
Відкриття і старт автоквеста пройшли біля кінотеатру «Україна». З його початком учасників привітав Генічеський міський голова Олександр Васильович Тулупов.

Фото сайту “Новий Візит”.