Андрій Гордєєв та підводні крила

Вже з 10 травня почнуть курсувати регулярні річкові транспортні перевезення судном типу “Восход”, яке отримало назву “Нібулон-Експрес”, за маршрутами Нова Каховка-Херсон-Нова Каховка та Гола Пристань-Херсон-Гола Пристань.
Про це повідомив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв під час презентаційної поїздки Дніпром на Кам’янську Січ, приуроченої до відкриття туристичного сезону на Херсонщині, повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Також компанією «Нібулон» розробляються туристичні маршрути, один з яких за напрямом Херсон- Кінбурнська коса, та туристичні маршрути для дітей.

«Ми маємо забезпечити туристам зручний трансфер, який дасть змогу доступитися до всіх туристичних місць Херсонського регіону та оцінити його багатогранність – степи, моря, плавні, пустелі й багато іншого»,- розповів Андрій Гордєєв.

Також він повідомив, що керівництво ТОВ СП «Нібулон» заявило про те, що це соціальний проект, тому перевезення коштуватимуть гостям і мешканцям Херсонщини не дорожче плати за автобусний проїзд і при цьому триватимуть набагато менше.

Працювати з компанією “Нібулон” починав ще один з попередніх голів Херсонської ОДА Микола Костяк.