Андрій Гордєєв та фан-зона “Євробачення”

Виявляється, ініціатива організувати в Херсоні біля кіноконцертної зали “Ювілейний” фан-зону “Євробачення” належить голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву. Це вказано у рекламному ролику, що розповсюджується соціальними мережами.

На площі біля “Ювілейного” 7 травня 2017 року змонтовано сцену, на якій щодня з 19-00 виступають місцеві колективи та працюють ді-джеї. Біля сцени є кілька точок з продажу пива, напоїв та шашлику. Є графік роботи фан-зони.

Також про те, що “за підтримки голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва організовано постійну трансляцію прямих включень з головного місця подій у Києві впродовж усіх конкурсних днів”, повідомляє офіційний сайт Херсонської обласної державної адміністрації.

Херсонці в соцмережах висловлюються негативно:

Державному комітету з питань телебачення та радіомовлення 2016 року було виділено 450 мільйонів гривень на проведення заходів “Євробачення-2017”. Херсонський міський голова Володимир Васильович Миколаєнко давав заявку на участь Херсону в конкурсі міст, які приймали б конкурс “Євробачення-2017”, але Херсон, пройшовши відбір, програв Одесі, Києву та Дніпру.