Ткаченко хотів передати Гордєєву компромат на Миколаєнка?

Вересень розпочинається зі скандалу. Фотографи зі спільноти “Депутати.ФотоЛикс” підловили народного депутата в БПП Андрія Гордєєва щє в липні на переписці з радником Херсонського міського голови Русланом Ткаченком. Про це пише “МОСТ”. З уривку SMS можна зробити висновок, що Ткаченко збирався передати Гордєєву, якого називають можливим кандидатом на посаду Херсонського міського голови, якісь цікаві папери. Чи міг це бути компромат на діючого міського голову Миколаєнка? Не виключено.

За останньою інформацією, Ткаченка було звільнено з посади радника. Сам Ткаченко вже після звільнення написав заяву, що він звільняється самостійно і почав викладати на своїй сторінці Facebook подробиці інших подій, свідком яких він був під час перебування на посаді радника, але чомусь про це мовчав. “Доводилось замовчувати про ті махінації, котрі він робив з грошима тролейбусного депо, наприклад: 2 млн. грн які передбачались на ремонт контактної мережі були перенесені на ремонт прибудинкових під’їзних доріг (спеціально для виборів). ” – пише Ткаченко.

Звільнився з посади радника міського голови!У грудні 2014 року, коли запропонували зайняти цю посаду я дуже вагався, ос…

Posted by Ruslan Tkachenko on Thursday, 3 September 2015