Російські окупанти знайшли херсонських колаборантів для проведення “референдуму”

Після повідомлення про викрадення виборчої документації з Державного архіву Херсонської області журналісти з’ясували ще дещо цікаве. Можливо, “референдум” для російських окупантів організовуватиме теща колаборанта Інна Поляренко (на фото – з лівого боку). Саме на її дочці Олесі Кобзєвій одружений колаборант та сепаратист Дмитро Савлученко. Олеся Кобзєва наразі працює секретарем в іншого колаборанта Ігоря Семенчева-молодшого. Савлученко, Семенчев, Сальдо та інші є членами колаборантського “Комітету спасіння Херсонщини “За мир та порядок”.

Поляренко Інна Володимирівна має багатий досвід участі у виборчому процесі, щоправда, за українським законодавством. Зокрема, вона працювала головою Херсонської міської виборчої комісії та тричі оголошувала Сальдо міським головою, повідомляє “СтопКор” з посиланням на “Український південь” та інсайдерську інформацію.

У 2020 році на місцевих виборах Поляренко працювала в інтересах політичної партії “Партія Ігоря КОЛИХАЄВА “НАМ ТУТ ЖИТИ!”.

У 2021 році Поляренко очолила окружну виборчу комісії №184 на позачергових виборах народного депутата України. Тоді як раз було влаштовано обмін “посада на мандат” між головою Херсонської ОДА Сергієм Козирем та головою партії “Партія Ігоря КОЛИХАЄВА “НАМ ТУТ ЖИТИ!” Геннадієм Лагутою: Лагута заявив про підтримку кандидата Козиря (“СЛУГА НАРОДУ”) і Козир переміг. Лагуту згодом призначили головою Херсонської ОДА.