Херсонського депутата-колаборанта Семенчева-старшого судитимуть заочно

Багаторічний керівник, “крєпкій хозяйствєннік” Семенчев Ігор Григорович, який епічно освоював бюджетні кошти про Херсонському міському голові Миколаєнку та при Херсонському міському голові Колихаєві як керівник комунального підприємства “Гарантія”, врешті-решт потрапить на скам’ю підсудних. Щоправда, не за бюджетні махінації з готівковими виплатами зарплатні і не за побудову “напівнепотопляємого” причалу для катерів в Гідропарку, навіть не за імітацію відлова та стерилізації безпритульних тварин, і навіть не за борги перед кредиторами, а за підозру в державній зраді.

Санкція у випадку депутата Херсонської міської ради (“Блок Владіміра Сальдо”) Семенчева-старшого по ч. 5 ст. 111-1 КК України складає від 5 до 10 років з конфіскацією майна, повідомляє “SUD.UA” з посиланням на Київську міську прокуратуру. Семенчев-старший займав при російських окупантах посаду «заступник Голови воєнно-цивільної адміністрації м. Херсон».

А його синочок, Семенчев Ігор Ігорович, депутат Херсонської міської ради (“Блок Владіміра Сальдо”), може отримати аналогічний термін за посаду “заступник керівника Уряду Херсонської області”.

Невідомою поки що залишається доля Семенчева Андрія Ігоровича, який працював в юридичному відділі Херсонської міської ради, та “улюбленої людини” Семенчева Ігоря Ігоровича, ФОП Докучаєвої Тетяни Володимирівни. Але можна вважати, що є дуже великий відсоток ймовірності, що і вони в цій сімейці засвітяться як колаборанти. Як то кажуть, яблучко від яблуньки недалеко падає.