Казакова створює “Силу людей”

Створення партійної організації “Сила людей” в Херсоні очолила Казакова Оксана Юр’ївна. Інформація про це зазначена в анкеті, яку треба заповнювати, аби взяти участь у відкритій зустрічі з головою “Сили людей” паном Солонтай Олександром Гейзовичем, що відбудеться 16 грудня 2017 року о 14:00 в обласному Художньому музеї ім. Олексія Шовкуненка. Музей знаходиться в приміщенні, де до революції розміщувалась Херсонська міська дума. Голова Херсонської обласної державної адміністрації Гордєєв Андрій Анатолійович якось навіть провів “Завтрак в музеї” для журналістів та представників громадськості.

Раніше Казакова працювала в прес-службі Херсонської обласної державної адміністрації та прес-службі Херсонської обласної ради, коли ці структури очолював Путілов Андрій Станіславович. До цього працювала в медіа-холдингу “Губернія”, що випускає газету “Гривна”.

Зараз Казакова працює в інтернет-виданні “ПІК”, яке, згідно аналізу ГО “Інститут масової інформації”, є під впливом Путілова та “Блоку Петра Порошенка “Солідарність”.

Окрім Казакової, яка вказана як “лідерка «Сила людей», ініціатор створення організації в Херсонській області” на зустріч заявлений як спікер Бєлобров Віталій, голова правління бізнес-асоціації “Ми – Херсонці”.