Міський бюджет Каховки профінансує молодь

5 молодіжних ініціатив стали переможцями традиційного щорічного конкурсу соціальних проектів і програм із молодіжних проблем на 2018 рік у Каховці. До списку переможців потрапили всі нинішні учасники конкурсу.

Серед них — проект “Турнір Каховської відкритої ліги КВН”, на реалізацію якого з міського бюджету виділять 9210 гривень. Проект “Смуга перешкод” ініціативної групи “Чорний оксамит” отримає 3090 грн., “Спілкуємось мистецтвом!” молодіжної організації “Діло” — 3800 грн., “Клуб волонтерів” організації “Нічна Мана” — 2500 грн. і “Школа правознавців” ініціативної групи “Місто законів” — 1400 грн.

— Кошти на реалізацію молдіжних ініціатив з міського бюджету виділяються вже 12-й раз, — коментує начальник відділу у справах молоді та спорту Каховської міськради Віктор Зубков. — За весь час існування конкурсу 11 разів гранти з бюджету громади отримувала організація “Діло”, також серед активних учасників — мотоклуб “Колеса Дракона”, “Молода Січ”, “Всекукраїнська мережа ЛЖВ”, ініціативна група “Збережемо нашу історичну спадщину”. Реалізація більшості нинішніх проектів-переможців розпочнеться вже в січні-лютому. В міському бюджеті на них планується виділити 20 тис. грн. Це вдвічі більше ніж було торік і майже в 7 разів більше ніж у 2015 році. Про це повідомив журналіст Олег Батурін (“Новий день”).