Кива оголосив голодування жителів будинку

Ілля Володимирович Кива, який зранку прийшов до будівлі виконкому Херсонської міської ради, захопив приміщення приймальні Херсонського міського голови та його заступника, сидить там разом з мешканцями аварійного будинку по вул.Людвіка Заменгофа (Благоєва), 4-Г, і вимагає зустріч з Херсонським міським головою. Де знаходиться Миколаєнко – незрозуміло. Кива звернувся через Facebook до Президента України Порошенка Петра Олексійовича, привітав його з днем народження та оголосив голодування мешканців будинку, серед яких є неповнолітні діти. Інформація про ці події на офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради – відсутня. Проте є в Інтернеті та на сайтах загальноукраїнських ЗМІ, зокрема каналу “112”.
Тричі було повідомлено про замінування будівлі виконкому Херсонської міської ради. Також є повідомлення про замінування будівлі Херсонської ОДА та Херсонської обласної ради. Але Кива та мешканці будинку залишаються в приймальні. Люди скаржаться на бездіяльність місцевої влади.
Кива вже оголосив про створення Всеукраїнського незалежного товариства інвалідів, безстроковий страйк на підприємстві УТОГ, безстрокове голодування дітей та дорослих. В соцмережах висловлюють припущення, що Кива може знаходитись під дією якихось препаратів.