Книга виклав фото Браги

Депутат Херсонської обласної ради Олександр Андрійович Книга (УКРОП), директор Херсонського обласного музично-драматичного театру ім.Миколи Куліша виклав на сторінці у соціальній мережі Facebook фото португальского містечка Брага, в якому театр перебував із гастролями.

“Сьогоднішній ранок зіпсував мені не дощ, а стьоб в одному з радіоефірів з приводу комфортних міст для проживання і останнє місце у цьому рейтингу займає наше місто Херсон. Соромно мені не стільки за владу міста, скільки за нас, херсонців. Адже зробити місто комфортним повинні ми з вами, його жителі. Тож просипайтесь, херсонці, соціально активні і не дуже, дорослі й малі, давайте робити все для того, щоб нам з вами було комфортно жити у нашому місті. Давайте не смітити на вулицях, прибирати біля своїх будинків, не псувати лавиці у парках, не викопувати квіти, які ростуть, а навпаки – саджати їх!
Ось такий, наприклад, мають вигляд вулиці у невеличкому місті Брага в Португалії, де ми щойно побували на гастролях. До речі, все в місті вирішує громада, а в міськвиконкомі працює лише 6 чоловік разом із мером.”