Депутат будує зупиночний комплекс

Депутат Дніпровської районної в місті Херсоні ради (Опозиційний блок) Власов Олександр Вадимович виявився власником документів на будівництво зупиночного комплексу поблизу “Поліклініки лікарні ім. Лучанського”. Спроба початку будівництва чергового зупиночного комплексу прямо навпроти входу до поліклініки викликала резонанс у соцмережах.

Як прокоментував депутат Власов, ще 29 грудня 2017 року він отримав необхідні документи. Скільки має платити за оренду землі – ще не знає, але зупиночний комплекс вже будує. Як зазначає “0552”, паспорт прив’язки було видано безпосередньо перед мораторієм, який підписав Херсонський міський голова Миколаєнко.

Депутата Власова пов’язують із в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк. Вони разом з депутатом Устіновим (Опозиційний блок) та Антонівським селищним головою Семенчевим (сином депутата Херсонської міської ради (Наш край), керівника КП “Гарантія”) хрестили доньку Власова.

Зараз продовжується розгляд в суді справи про нанесення тілесних ушкоджень, де Власов виступає як обвинувачуваний. До того, як Власов став депутатом від “Опозиційного блоку”, він був у складі “Правого сектору”.