Миколаєнку подарували пристрій для вживання наркотиків

Депутат Дніпровської районної в м.Херсоні ради (“Опозиційний блок”), керівник ПФ “Радуга” та ТОВ “Утопія” пан Власов разом з дружиною Лілєю Власовою та Докучаєвою Тетяною, громадською дружиною Антонівського селищного голови Семенчева-молодшого (“Наш Край”,”Основа”), представником “Твердиня Херсонщини” Захаровим Русланом прийшли на засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради і подарували Херсонському міському голові Миколаєнку Володимиру Васильовичу саморобний пристрій для вживання наркотиків. Про це повідомляє “KhersonDaily”.
Власов звинувачується в нанесенні тілесних ушкоджень і 17 липня о 10:30 мало відбутись чергове засідання у справі. Його дружина, Лілія Власова, побила тиждень тому в приміщенні виконкому журналіста, члена Громадської ради при Херсонському міському голові, члена Громадської ради при Херсонській ОДА Вірлич Євгенію Михайлівну, що проводила журналістські розслідування стосовно можливих махінацій з встановленням МАФ сім’єю Власових.
Власови аргументують свій вчинок тим, що представник “Херсонської самооборони” Усачова Інна вживає наркотики. “Самообороні” виділено приміщення на Маяковського, 5 в Херсоні (центр міста). Зараз закінчується договір. Депутат Херсонської міської ради (ВО “Батьківщина”) Ільченко Дмитро Олегович вніс з голоса пропозицію подовжити договір з “Самообороною”.