Депутат вимагає перевірку

Депутат Херсонської міської ради Михайло Линецький (БПП “Солідарність”) вважає, що за фактом отруєння дітей у школі має бути проведена перевірка. “Депутатський корпус має негайно відреагувати на цю надзвичайну ситуацію й створити тимчасову комісію, а також звернутися до прокуратури та Держспоживслужби з метою перевірки “годувальниці” наших дітей”, – прокоментував ситуацію депутат міськради Михайло Линецький. Про це повідомляє сайт “Рідна Херсонщина”.
Линецький є однопартійцем керівника ТОВ “Сервис Гранд”, депутата Херсонської міської ради Ірини Ценкер.

На сторінці у Facebook вже можна спостерігати, як працює метод “зачищення інформаційного поля”.

Ідею депутата стосовно проведення перевірки активно висміюють кілька взаємопов’язаних акаунтів “Катерина Гандзюк”, “Сергей Никитенко”, “Олег Ткачук” та “Инна Зеленая”. Таким чином створюється ілюзія громадської думки з цього приводу. “Сергей Никитенко” – це акаунт головного редактора сайту “МОСТ”, який був створений власниками акаунтів “”Катерина Гандзюк” та “Сергей Никитенко” на грантові кошти National Endowment for Democracy (NED). “Олег Ткачук” деякий час співпрацював з сайтом “МОСТ”, створюючи матеріали у розділі “Культура”. Акаунт “Инна Зеленая” належить працівниці відділу міськвиконкому, яка безпосередньо підпорядкована власниці акаунту “Катерина Гандзюк”.

Дуже показовим на фоні цього виглядає відсутність реакції з боку більш-менш офіційних осіб – керівника міського Управління освіта пана Юрія Миколайовича Ніконова чи його колеги, депутата Херсонської міської ради Артема Олександровича Кияновського, або навіть Херсонського міського голови Володимира Миколаєнка. Мабуть, зайняті підготовкою до Великодня.