Ще один депутат Херсонської облради перейшов на бік окупантів

Депутат Херсонської обласної ради (“Наш край”) Булюк Віталій Вікторович перейшов на бік російських окупантів та був “призначений” заступником голови так званої “військово-цивільної адміністрації Херсонської області”, яку очолює Сальдо Володимир Васильович, депутат Херсонської міської ради (“Блок Володимира Сальдо”), член “Комітету порятунку Херсонщини “За мир та порядок”.

Нещодавно в соціальних мережах Булюк зробив пост, в якому нібито заперечував чутки про співпрацю з окупантами, стверджуючи що Херсон — це Україна.

Пост в акаунті “Віталій Булюк”
Скріншот

Булюк контролює Скадовський район. Більшість його бізнесу, оформленого на нього та родичів, зосереджена там.

Свого часу Булюк домігся відсторонення від посади Скадовського міського голови Яковлева Олександра. Працював Булюк і на митниці, але був люстрований і судився, виграв суд і отримав виплату, але на посаді не поновлювався. У 2016 році заступнику голови Херсонської обласної ради Булюку висловлювали недовіру представники патріотичних сил. Булюк близько спілкувався з народним депутатом Олексієм Ковальовим, якого нещодавно виключили з фракції “Слуга народу” і підозрюють у співпраці з окупантами.

Підозру Булюку поки що не оголошено.

Журналіст Роман Реведжук у 2019 році на підставі свідчень Дмитра Диновського (“Дим”) по справі Гандзюк називав Булюка одним із свідків замовлення вбивства.