Херсонський адвокат-колаборант допомагає переоформлювати нерухомість та збирає податки

Адвокат Доценко Кирило Сергійович (свідоцтво №384, видане Херсонською обласною кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури (КДКА) 07.12.2006) “з травня місяця займається допомогою “окупаційній владі” в переоформленні нерухомості , зараз є головним помічником у захваті та розкраданні “Дрофи”. Кожного дня він з’являється на заводі , відповідає на питання тимчасових керівників та збирає кеш.”

Про це повідомляє сторінка приватної броварні “Дрофа” в соціальній мережі Facebook.

Скріншот

Раніше повідомлялось, що захоплення підприємства було здійснено представником окупаційної влади Семенчевим Ігорем Ігоровичем.

Доценко балотувався у 2020 році від політичної партії “Херсонці” (стаття + відео), в якій також був кандидатом “проросійський блогер” Валерій Кулешов, якого вбили 20 квітня 2022 року.

Кулешов був приятелем Кирила Стремоусова, який зараз є “віце-губернатором” колаборантської “Адміністрації Херсонської області”.

За даними аналітичної системи YouControl, Доценко Кирило Сергійович є керівником одного підприємства (товарна біржа ТБ “ХОТБ “МЕГАПОЛІС” / 35219569) в Херсоні і брав участь у реєстрації ще близько шістьох.

Дані по Доценко в YouControl

Телефон Доценка +38 (050) 396-37-97, адреса адвокатського офісу: м.Херсон, вул.Ярослава Мудрого, 23, квартира 14. Е-пошта: advokatdks@gmail.com