В Скадовську створили Молодіжну Раду

03 травня 2017 року розпочала роботу перша Молодіжна Рада при виконавчому комітеті Скадовської міської ради. На перше офіційне засідання зібралась активна, креативна скадовська молодь на чолі з Скадовським міським головою Олександром Яковлєвим та секретарем виконавчого комітету Лілією Козел.
Міський голова привітав молодих лідерів та висловив сподівання, що їхні неординарні пропозиції та ідеї будуть цікавими та корисними для міста, допоможуть вирішити чимало проблем, а Молодіжна Рада при виконавчому комітеті працюватиме активно та ефективно.
До складу Молодіжної Ради, згідно подань підприємств, організацій, загальноосвітніх шкіл увійшли: Баканьов Дмитро Григорович, Бульгак Ірина Сергіївна, Жигаренко Олександр Віталійович, Коваленко Оксана Олександрівна, Корольова Тетяна Миколаївна, Ковтун Анна Сергіївна, Кипяткова Вікторія Вікторівна, Костюченко Артем Анатолійович, Кренець Катерина Юріївна, М’ята Павло Олександрович, Цілинко Віта Віталіївна.
Молодіжній Раді в Скадовську бути!
На своєму першому засіданні молодь обирала голову, заступника, секретаря Ради та обговорювала плани роботи на найближчий місяць та рік.
Одноголосно було обрано головою Молодіжної Ради Корольову Тетяну Миколаївну, заступником голови — Кренець Катерину Юріївну та секретарем Ковтун Анну Сергіївну.
Багато було цікавих пропозицій та ідей, але для того, щоб чітко спланувати роботу скадовської молоді необхідно, щоб вона активно сама взяла у цьому участь, тому, для початку було вирішено провести анкетування серед міської молоді, старшокласників міських шкіл, спортивного училища та Антонівського технікуму, адже студенти своє дозвілля теж проводять у місті, тому право голосу належить і їм. У такий спосіб планується виявити проблеми і потреби скадовської молоді.
Звісно ж, ми розуміємо, що робота тільки починається і виконати усе заплановане буде геть не легко, але сил і натхнення після зустрічі дійсно вдосталь. Щиро просимо громаду міста АКТИВНО долучитися до анкетування і запропонувати, що саме в місті для молоді ви пропонуєте та вважаєте необхідними. Анкету ми розмістимо найближчим часом в соціальних мережах та на міському сайті, а ви зможете її заповнити і занести або надіслати електронною поштою до виконкому міської ради. Слідкуйте за нашими новинами! Найкреативніших чекає сюрприз!