“Самопоміч” захищає Яковлєва

17 січня 2017 року у Верховній Раді України відбувся брифінг народного депутата України Олега Березюка (Самопоміч) і Скадовського міського голови Олександра Яковлєва (Самопоміч). Про це повідомляє сайт “Скадовські новини”.
Темою брифінгу стало обговорення постанови Скадовського районного суду про відсторонення Олександра Яковлєва від посади. Таку міру покарання за досить дріб’язкове адміністративне правопорушення, міський голова вважає занадто суворою і збирається оскаржувати в Апеляційному суді. Його підтримує народний депутат.
“Хто переможе – люди чи тиранія?” – такими словами Олег Березюк висловлює своє бачення ситуації щодо спрямованого тиску “колишніх” на очильників громад, які спромоглись отримати довіру і повагу людей своїми дієвими справами.
Більше – у сюжеті Наталії Уманець, автора и ведучої телепрограмми “Європейська держава. Здобутки України” Парламентского телеканала “Рада”.

Ця ж тема, як повідомляє Наталія Уманець, обговорювалася на профільному комітеті.
Про прецендент використання судів для тиску на політичних опонентів говорила в своєму інтерв’ю народний депутат (Самопоміч) Вікторія Войцицька, секретар Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.

Незабаром міський голова Скадовська буде приймати участь у зйомках програми. Про це також повідомляє Наталія Уманець. “23 січня детально говоритимемо про сьогодення і майбутнє вашого прекрасного міста”, – пише тележурналіст. Міста, яке відстоює сьогодні свої демократичні права на представництво своїх інтересів.

One thought on ““Самопоміч” захищає Яковлєва

Comments are closed.