Стремоусов очолив облорганізацію СПУ

Відомий у Херсоні провокативний журналіст та громадський діяч Стремоусов Кирило Сергійович очолив Херсонську обласну організацію Соціалістичної партії України. Про це повідомляє МОСТ, називаючи Стремоусова сепаратистом. Дані про призначення Стремоусова підтверджуються аналітичною системою Youcontrol.

Всеукраїнську організацію очолює Кива Ілля Володимирович, який закликав херсонців, що захопили приймальню Херсонського міського голови, голодувати та захищав працівників швейної фабрики Товариства глухих.
Стремоусов нещодавно відвідав у лікарні постраждалого під час бійки біля нічного клубу “Шоколад” Когута Руслана і пообіцяв, що “візьме на контроль” цю справу як голова обласної організації Соціалістичної партії України”.

До 2013 року Стремоусов займався організацією “Русских пробежек” та керував організацією “За Президента України” і називав себе “людина Президента”. Також Стремоусов намагався пройти шляхом Че Гевари під час подорожі Америкою на мотоциклі, але втратив гроші, документи та засіб пересування і звертався за допомогою в поверненні в Україну до іншого прихильника “здорового способу життя” Урсуленка Олексія Анатолійовича, чоловіка нинішнього секретаря Херсонської міської ради Урсуленко Олени Борисівни.