Херсон купив 4 тролейбуси

Депутат Херсонської міської ради (Опозиційний блок), керівник КП “Херсонелектротранс” Устинов Єгор Олександрович повідомив, що закуплені за кошти міського бюджету в сумі 20 мільйонів гривень 4 нових тролейбуси виробництва корпорації “Богдан” вже прибули до Херсону. Наразі планується отримання всіх необхідних документів для виведення тролейбусів на маршрут №1. Також для цього мають бути проведені роботи з вдосконалення контактної мережі. Також є ідея закупівлі ще 20 нових тролейбусів в лізинг, через кредит у державному банку в сумі 80 мільйонів гривень, з першим внеском у 20 мільйонів гривень.
Минулого року в спробу закупівлі 12 тролейбусів втрутились громадські активісти та співробітники СБУ. Закупівлю не було проведено. Громадська рада при Херсонському міському голові навіть рекомендувала відсторонити Устинова від виконання обов’язків керівника КП на період досудового слідства.

Рішення виконкому Херсонської міської ради вартість проїзду в тролейбусі 2016 року було піднято в два рази, до 2 гривень 50 копійок.

One thought on “Херсон купив 4 тролейбуси

  • 14.11.2017 at 3:00 am
    Permalink

    Одно интересно, куда делись те новые , что пару лет назад были в парке?

Comments are closed.