Миколаєнку можуть оголосити підозру – Богданов

Як повідомив на сторінці у соціальній мережі Facebook депутат Херсонської міської ради Віталій Володимирович Богданов (УКРОП),  Херсонському міському голові Володимиру Васильовичу Миколаєнку можуть оголосити підозру в службовій підробці та зловживанні владою: ч.1 ст.366 та ч.1 ст.364. Про це повідомляє сайт Kherson.net.ua.

Стаття 366.
1. Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів-

карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Стаття 364.

1. Зловживання владою або службовим становищем, тобто умисне, з корисливих мотивів чи в інших особистих інтересах або в інтересах третіх осіб, використання службовою особою влади чи службового становища всупереч інтересам служби, якщо воно заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб,-

карається виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Можливо, підозра пов’язана з рішенням №42 виконавчого комітету Херсонської міської ради. Загалом, кількість повідомлень про можливі зловживання з боку міської влади останнім часом стає все більшою. Чекаємо на вибори?