Постраждалим надають допомогу

Одночасно декілька фондів та благодійних організацій заявили про надання допомоги постраждалим під час пожежі в Херсоні на вул.Пилипа Орлика,33. На офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради розмістили оголошення, в якому, зокрема, зазначили: “Ще раз нагадуємо, що ніякі посадовці не збирають гроші в руки.”.
Про збір коштів вже заявили в благодійному фонді “Захист” (Лариса Польська), “Благодійному фонді Євгена Рищука” та КП “Херсонкомунтранссервіс” (збиратимуть кошти з фірм-перевізників?). Також надати допомогу запропонував благодійний фонд з сусіднього Миколаєва “Добра шафа” (це було ще до вибуху в будинку в м.Миколаєві).

За допомогою Приват24 можна перераховувати кошти на єдиний рахунок допомоги постраждалим. Мережею також пересилають реквізити карток родичів загиблих та постраждалого рятувальника. Будь-ласка, уважно перевіряйте надану інформацію, не пересилайте гроші, якщо не впевнені у тому, що їх дійсно використають за призначенням. Також можна зателефонувати до Гуманітарного центру (0552)49-21-74.