Гандзюк очолила партію

В.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради, радник Херсонського міського голови Гандзюк Катерина Вікторівна (крайня зліва на фото) очолила партію “СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА” (ЄДРПОУ 40222149). Про це повідомив депутат Херсонської міської ради (УКРОП) Богданов Віталій Володимирович. Інформацію вдалось підтвердити за допомогою аналітичної системи YouControl – дійсно, з 22 січня 2017 року Гандзюк Катерина Вікторівна очолює партію “СПІЛЬНА ПЕРЕМОГА”. Крім цього, згідно даних з реєстру, вона досі є керівником громадської організації “Батьківщина Молода”.

Своє членство в “Батьківщині Молодій” Гандзюк вказала в електронній декларації за 2016 рік, яку було подано 2 квітня 2017 року. Зважаючи на те, що керівником “СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ” Гандзюк стала лише з січня 2017 року, в декларацію цей факт вказано не було. До Гандзюк керівником “СПІЛЬНОЇ ПЕРЕМОГИ” була БАРАБАШ ЛАРИСА ОЛЕКСАНДРІВНА, зараз – керівник ТОВ “АКАМЕКС ПЛЮС” (ЄДРПОУ 40176098), “Оптова та роздрібна торгівля; ремонт автотранспортних засобів і мотоциклів”, зареєстрованому за тією ж юридичною адресою: 01021, м.Київ, ВУЛИЦЯ ГРУШЕВСЬКОГО, будинок 28/2, нежиле приміщення № 43.

Під такою ж назвою як і партія, в Україні діє Національна громадська кампанія “Спільна Перемога”, що об’єднує військових, які брали участь у захисті України від російської військової агресії на Сході країни. Учасники “Спільної Перемоги” брали участь в “Іграх Героїв” – спортивних змаганнях військових, що постраждали під час бойових дій.