Депутат вимагає ремонту в туалеті міськради

Депутат Херсонської міської ради (Самопоміч) Дініс Володимирович Бердник підняв питання про протікання у вбиральні мерії. Він направив на розгляд виконавчих органів влади міськради звернення “Про вирішення питання щодо усунення причин протікання води в туалеті на 2-му поверсі будівлі міської ради та перевірці всієї системи водопостачання”. Про це повідомляють “Херсонські факти”.

Як бачимо, депутат вирішив хоч посприяти вирішенню “туалетного” проблеми в нашому місті цивілізованим способом. На відміну від свого колеги з “Свободи” Євгена Матковського, який уникнув покарання за справляння природних потреб прямо на вулиці, Дініс Бердник звернув увагу на це питання в рамках законодавства. Нехай його звернення і стосується тільки працівників мерії, депутатів і тих, хто приходить до міськвиконкому, але з чогось треба ж починати.

Також хочеться процитувати анекдот. Сантехніка арештували за державну зраду після заяви: “Все прогнило! Всю систему треба міняти!”

На депутатське звернення вже відповів перший заступник Херсонського міського голови Ігор Володимирович Козаков, який раніше обіймав посаду керівника в херсонському “водоканалі”: “За результатами звернення… пристрої знаходяться у справному стані…”.