Жаров наїхав на Козакова, Ценкер вступилась

Зранку в понеділок 20 листопада 2017 року керівник департаменту містобудування і землекористування Херсонської міської ради Жаров Михайло Олександрович опублікував свою службову записку на ім’я Херсонського міського голови Миколаєнка Володимира Васильовича.

Як завжди, Миколаєнка (і першого заступника Козакова) кинулись захищати жінки.

Спочатку окреме повідомлення опублікувала депутат Херсонської міської ради Ценкер Ірина Іванівна. Повідомлення від Ценкер оперативно передрукував сайт МОСТ, який через “редактора” Нікітенка Сергія Валерійовича пов’язують з в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катериною Вікторівною. В коментарях у Ценкер озвалась пані Варущик, депутат минулого скликання Херсонської міської ради, яку в своїй службовій записці згадав Жаров.

13 листопада 2017 року Херсонський міський голова видав розпорядження про проведення службового розслідування стосовно пана Жарова. Підставою для проведння розслідування стало звернення голови житлово-будівельного об’єднання “Нове місто”, екс-депутата Херсонської міської ради Рустема Тедіашвілі.

Пересічному мешканцю залишається спостерігати за тим, як “місцева еліта” гризеться між собою за черговий ласий шматочок. Адже зараз “елітними” вважають тих, хто має стабільний дохід значно вище за середній. Не йдеться про вихованість та чемність. Особливо в тих питаннях, що стосуються землі, грошей та влади.