Миколаєнко зустрівся з мітингуючими

Херсонський міськиий голова Володимир Васильович Миколаєнко зустрівся з мітингуючими працівниками КП “Херсонелектротранс” та їх директором Єгором Олександровичем Устіновим, депутатом Херсонської міської ради. Вимоги змогли передати, після того, як був розблокований рух ліфту в приміщенні виконавчого комітету Херсонської міської ради.
Мітингуючі вимагали від Херсонського міського голови виконання статей Конституції та виплачувати їм зарплату без затримки. В цьому місяці зарплату не було виплачено до 10 числа. Херсонський міський голова наполягав на тому, що це депутати Херсонської міської ради не змогли проголосувати порядок денний і виділити кошти на компенсацію пільгових перевезень, пропонував мітингувальникам іти до депутатів, в тому числі колег по фракції Опозиційного блока депутата Устінова. Також Миколаєнко звернув увагу, що страйк транспортників є неприпустимим.
Шкода, що подібних заяв від Херсонського міського голови не звучало під час страйку маршрутників і спроб виконкому підняти оплату за проїзд з 3 до 5 гривень.