Осолодкін шукає сатаністів

Відомий у Херсоні журналіст Осолодкін Сергій Анатолійович висловив припущення, що публікація у пресі повідомлення про тимчасове підвищення вартості пасажирських перевезень до 5 гривень у п’ятницю, 13, може свідчити про те, що владу в Херсоні захопили сатаністи. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Осолодкін відомий тим, що з ним судився голова Херсонської обласної державної адміністрації Вербицький Анатолій Євгенійович, якого Осолодкін назвав “упирем”. Суд завершився нічим, бо Осолодкін вимагав проведення медичної експертизи, яка б дозволила з’ясувати, є Вербицький упирем чи ні. Тепер Осолодкін шукає сатаністів у Херсонській міській раді.

“Рішення вступає в силу після опублікування його у газеті «Прямо в руки», з якою міськрада уклала угоду щодо публікації офіційних документів. Новий номер цієї газети вийде завтра, у п’ятницю, 13-го!!!
Чи не символічно: п’ятниця, 13-е? Сатаністи правлять бал? Хто буде правити балом? Та ж родина, що й ігровима автоматиави владіє? Ну, а хто буде його господинею й так відомо. Цікаво, у чому буде невбрана Катюха?