Херсонська міська рада зробила новий сайт

Відтепер вся інформація розміщується на новому сайті Херсонської міської ради. Попередній офіційний сайт виконавчого комітету Херсонської міської ради все ще доступний і на ньому зберігається інформація, що була викладена до 28 квітня 2021 року. Так само продовжує працювати електронна пошта для листування з чиновниками.

Відповідно до викладеного в системі “Прозорро”, новий сайт Херсонської міської ради обійшовся платникам податків у 32,014 тисяч гривень.

Роботу виконало ТОВ “Креативна агенція “КУХТІН ТА ПАРТНЕРИ”.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “КА “КУХТІН ТА ПАРТНЕРИ” (ЄДРПОУ 42781645) створено в 2019 році, має уставний фонд в 1000 гривень, знаходиться в м.Херсон, на вулиці Ярослава Мудрого, 50. За цією ж адресою розташований ресторан “Моцарт” та піцерія “Аль Капоне”.

У портфоліо ТОВ “КА “КУХТІН ТА ПАРТНЕРИ” вказано 6 сайтів. Сайт Херсонської міської ради до портфоліо ще не додали.

За даними аналітичної системи YouControl, засновник ТОВ Кухтін Сергій Володимирович до 2016 року був співзасновником ТОВ “НЬЮ ДІДЖИТАЛ МЕДІА” разом з депутатом Херсонської обласної ради 8 скликання Трубаєвим Ігорем Володимировичем (Блок Володимира Сальдо), який нещодавно склав повноваження депутата.