Херсонський депутат розполовинив бюджет на ремонт Зеленого театру?

СБУ передало слідчим Національної поліції в Херсонській області матеріали на директора КП «Парки Херсона», депутата Херсонської міської ради і екс-кандидата в народні депутати по 183 округу Білоковиленка Сергія Павловича та підприємниці Мілованової Ганни. Як зазначено в документах, є серйозні порушення в роботи з поточного ремонту фасаду «Зеленого театру» в Шевченківському парку. Вартість робіт склала близько 93 тисяч гривень.

Про це повідомляє видання «Гривна».

В ході перевірки слідчі встановили, що в акти виконаних робіт було внесено недостовірні дані. Фактично, Ганна Мілованова, як генпідрядник, не виконала ряд будівельних робіт.

Також слідство відзначає, що КП «Парки Херсона» формально проводило контроль над проведенням робіт. Таким чином, Сергію Белоковиленко інкримінують розтрату бюджетних коштів. Сума склала 50 тисяч гривень, більше половини від усієї вартості реконструкції фасаду. Херсонський міський суд дав слідству дозвіл на проведення ряду експертиз. Розслідування кримінального провадження триває.

В соціальні мережі Facebook вдалось розшукати профіль Ганни Мілованової (Цибульської) з Херсона.

За даними аналітичної системи YouControl, фізична особа – підприємець Мілованова Ганна Сергіївна надає послуги із загального прибирання будинків.