Херсонський колаборант збрехав про співпрацю Суворовської райради з російськими окупантами

Так званий голова “Комітету спасіння “За мир та порядок” Кирило Стремоусов зранку 9 квітня 2022 року записав відео, в якому заявив, що завдяки співпраці голови Суворовської районної в м.Херсоні ради Андрія Задніпряного з російськими окупантами над приміщенням по вулиці Ушакова, 47, навпроти будівлі Херсонської обласної державної адміністрації, встановлено російський прапор. Також Стремоусов наголосив, що Херсонський міський голова Ігор Колихаєв теж співпрацює з російськими окупантами, “тим чи іншим чином”.

Викладена Стремоусовим інформація не відповідає дійсності. Як вдалось з’ясувати: Суворовська районна рада 8 квітня 2022 року перемістилась за адресою вул.Маяковського, 8.

Російські прапори на будівлях в Херсоні, який тимчасово захоплений російськими військовими, окупанти встановлюють самостійно, не беручи дозволів та не чекаючи на співпрацю з представниками місцевої влади. Повідомлення від Стремоусова направлено в першу чергу на дискредитацію української влади в Херсоні. Херсон — це Україна!