Херсонський міський голова Колихаєв захворів у полоні і досі не звільнений — ТСН

У найближчому оточенні Херсонського міського голови Ігоря Колихаєва категорично спростували те, що він звільнений з полону російських окупантів. Про це кореспонденту ТСН.ua повідомили джерела.

Він (Колихаєв — прим.ред.) досі перебуває в Херсоні, в одиночній камері. Інформація про його звільнення та виїзд до Криму – це фейк“, – повідомили “ТСН” джерела в місцевій владі Херсонської області. Крім того, за інформацією джерел, Колихаєв захворів у полоні.

Деякі сайти (зокрема блог представника ГО “Інститут масової інформації” Сергія Нікітенка “МОСТ”, який не вперше розміщує неперевірену чи відверто неправдиву інформацію) сьогодні, 17 жовтня 2022 року, повідомили, що російські окупанти відпустили з полону Колихаєва. За інформацією джерела блогу “МОСТ”, Колихаєв нібито вже виїхав з тимчасово захопленого військами РФ міста Херсона чи то до Криму, чи то закордон.

Скріншот з блогу “МОСТ”

Колихаєва затримали російські окупанти в кінці червня 2022 року і відправили до одиночної камери “на підвал”. В серпні 2022 року окупанти відмовились приймати передачі з продуктами для Колихаєва. Окрім Колихаєва в полоні тримають попереднього Херсонського міського голову Володимира Миколаєнка, з яким знімали пропагандистські ролики. Залишається питання до Офісу Президента, чому Мелітопольського міського голову Івана Федорова звільнили з полону майже миттєво, а двох херсонських міських голів досі не змогли обміняти ні на кого із затриманих російських колаборантів чи російських військових?