Гандзюк розізлили члени комісії

“Одна зі стратегій захисту Kherson Art Hub Ілюзіон полягала в тому, що у приміщенні на Гімназичній, 30 буде розміщено громадську приймальню депутата Херсонської обласної ради Олександр Шумей, а Леонід Єжуров стане його помічником і буде там проводити свою подальшу діяльність.
Проте, лише зараз з’ясувалося, що обласна рада ВІДМОВИЛА депутату розташувати свою приймальню в Ілюзіоні. Для підстраховки ще й рішення суду за позовом ДСНС порішали про заборону використовувать приміщення.
Це, насправді, дічь люта. Бо завжди депутату дозволяли вести прийом там, де він живе (а Олександр Шумей живе поруч з ілюзіоном) та де він хоче. Ст. 12 ЗУ Про статус депутатів місцевих рад гарантує депутату таке сприяння ради.
Але, менш з тим, протокол засідання профільної комісії з комунальної власності крутий. Бо одразу видна позиція, яку нам довго стіснялісь показувати. Мангеровські посіпаки проявились. І справжня думка БПП в особі Юрий Рожков. Спіной к спінє Батьківщина і БПП крадуть у громади майно.
Головне, що досі не зрозуміли ні пані Руковішнікова, ні Мангер, ні Рожков, ні Дроговоз. Між вигнанням Арт-Хабу і будівництвом семиповерхового будинку з паркінгом пройде стільки етапів, що ви все одно повернете той аванс, який взяли. Над Єжуровим не дуже складно знущатись, як і над іншими поетами та художниками. Але проти вас виступають не вони. Тому легкої прогулянки не буде. Лише розізлили цим.” – повідомила в.о.керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерина Вікторівна на свої сторінці в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, представники “Херсон Арт Хаб” хочуть провести круглий стіл за участі всіх зацікавлених сторін для виходу із ситуації, що склалась, про що було повідомлено на прес-конференції.