Ротонос подав до суду на Шадріна

Майже 10 місяців Херсонській міський суд шукає депутата Херсонської обласної ради Володимира Шадріна, передає ПІК. Оголошення про суд депутата Херсонської обласної ради Шадріна опубліковане в газеті “Наддніпрянська правда”. З оголошення стає зрозумілим, що пан Ротонос позивається до пана Шадріна стосовно захисту честі, гідності та ділової репутації. Повістку до суду не могли вручити ні за місцем проживання, ні за місцем роботи Шадріна.
Ротонос – це звільнений керівник комунальної установи “Херсонський обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, який був звільнений 23 грудня 2016 року. Про свій намір подати до суду він заявляв на брифінгу в прес-центрі “Новий день”, повідомляє 0552.

Згідно даних аналітичної системи YouControl, є дві організації зі схожою назвою “Спорт для всіх”: КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА “ХЕРСОНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ФІЗИЧНОГО ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ” ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ (ЄДРПОУ 26473115), керівник – ЯВОРСЬКИЙ СЕРГІЙ МИКОЛАЙОВИЧ, раніше керівником був Ротонос Сергій Олексійович, та ГО “СПОРТ ДЛЯ ВСІХ.ІНФО” (ЄДРПОУ 41107968), створена в лютому 2017 року, вже після звільнення з посади в комунальній установі. Співзасновниками ГО стали: РОТОНОС СЕРГІЙ ОЛЕКСІЙОВИЧ, ЩУКІНА ВАЛЕНТИНА МИКОЛАЇВНА, МОСКАЛЕНКО ОКСАНА ВІКТОРІВНА. ГО має свій сайт та групу у соціальній мережі Facebook.