Сесія 30 серпня – не відбулась

Як повідомляє “Політична Херсонщина”, через відкликання підписів під заявою про скликання позачергової сесії депутатами обласної ради фракції “Наш край”, неможливо провести позачергову сесію 30 серпня.
“Відповідно до законодавства була зібрана позачергова сесія обласної ради, на яку ми хотіли виставити два питання – відкликати голову обласної ради і відміна перспективного плану об’єднання громад. І сесія би відбулася, але відкликання підписів партією “Наш Край” унеможливило проведення сесії” – розповів журналістам Юрій Одарченко.
Голова фракції “Наш Край” Віталій Булюк зробив офіційну заяву, в якій повідомив, що “Наш Край” підтримує відкликання голови обласної ради А.Путілова, але хоче зробити це у встановленому законом порядку 9 вересня, щоб це рішення не могли оскаржити у суді.
Владислав Мангер заявив, що зараз йде узурпація влади однією сім’єю, яка тисне на депутатів. “Особисто у мене за останній тиждень два рази проводили обшуки, відкрили кримінальне провадження”, – повідомив представник “Батьківщини”.