Херсонські комісії з виборів відзначили грамотами та подяками

Голову Херсонської обласної територіальної виборчої комісії Стороженка Дениса Петровича нагородили Почесною грамотою Центральної виборчої комісії. Єдиного з усіх голів та членів комісій з місцевих виборів 25 жовтня 2020 року в Херсонській області.

Грамоту видали за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки та проведення виборів 25 жовтня 2020 року, особистий внесок у забезпечення реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України, сприяння Центральній виборчій комісії у здійсненні нею передбачених законодавством України повноважень, відповідно до Положення про Почесну грамоту Центральної виборчої комісії, затвердженого постановою Комісії від 23 березня 2010 року №  268, керуючись статтями 11 – 13, пунктом 10 частини другої статті 26 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”

Про це йдеться в постанові №147 від 07 квітня 2021 року, повідомляє сайт ЦВК.

Більше, якщо зважати на думку ЦВК, достойних для відзначення організаторів виборчого процесу в Херсонській області не знайшлось.

Також подякою Центральної виборчої комісії відзначили Ярового Юрія Володимировича, начальника відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Голопристанської районної державної адміністрації Херсонської області (відділ ліквідовано, звільнено 25 лютого 2021 року) та Захарченка Дениса Анатолійовича, заступника начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Про це зазначено в постанові №148 від 07 квітня 2021 року, повідомляє сайт ЦВК.