Іванов не визнає атаку на сайт

Керівник КП Херсонської обласної ради “Центр електронного самоврядування” Іванов Роман Анатолійович не визнає факту атаки на сайт Херсонської обласної ради (при цьому не спростовує факту доступу невідомих осіб до мережі Херсонської обласної ради і вже звернувся до поліції із заявою). Про це Іванов заявив через офіційний сайт Херсонської обласної ради. Також Іванов спростовує заяву про те, що на сервері, окрім службових документів, було знайдено квитки до Ростова.

Згідно з наявною на сайті Херсонської обласної ради інформацією, Іванов Роман Анатолійович у 2015 році закінчив Херсонський національний технічний університет за спеціальністю «Електронне урядування», кваліфікація – магістр державної служби. Раніше, у 1998 році закінчив Херсонський державний технічний університет за спеціальністю „Облік та аудит” та здобув кваіфікацію спеціаліста „обліку та аудиту”. У вересні 2002 р. закінчив школу регіонального державного управління при Херсонській державній адміністрації. У 2003 р. закінчив Запорізький Юридичний інститут МВС України й отримав повну вищу освіту за спеціальністю „Правознавство” та здобув кваліфікацію спеціаліста – юриста.

У 2003 р. був призначений радником голови Херсонської обласної ради на громадських засадах.
У 2004 р. пройшов стажування в відділі з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату Херсонської обласної державної адміністрації на посаду секретаря Координаційного комітету по боротьбі з корупцією при Херсонській обласній адміністрації та був включений до складу Координаційного комітету з питань правової освіти населення при Херсонській обласній державній адміністрації.
Має водійський стаж 16 років.

Згідно із поданою електронною декларацією, Іванов Роман Анатолійович за 2016 рік заробив 72238 гривень, живе в селищі Зимівник Херсонської області, не має сім’ї, квартири чи автомобіля.

Голова Херсонської обласної ради Мангер Владислав Миколайович після невдалих виборів 2014 року (округ 182) втратив персональний сайт MANGER.KS.UA, який зараз може купити собі будь-хто бажаючий.