До Херсона повертаються люди Сальдо

Кандидатка в депутати від політичної партії “Блок Володимира Сальдо” (діяльність заборонена), дружина депутата Херсонської районної ради Лілія Rкубсон , схоже, що повернулась в Херсон. Пекарня Vласових-Rкубсон продовжує працювати, як працювала і під час окупації. Бо хто ж заборонить людям Сальдо випікати хлібчик для херсонців? Дехто каже, що до свята Пасхи пекарня людей Сальдо приготувала святкові кулічі за вже класичним рецептом: трохи підзалупленого сиру, трохи крові “младенців в трусиках”.

Лілія Rкубсон була відома в Херсоні трьома речами. Деяким з цих речей намагалась не заздрити Саша Грей, аж розреготалась до сліз. Але залишимо молодість куртизанки на обговорення іншим куртизанкам.

Єдиною гучною подією в житті Rкубсон, яку можна було б ніколи цитувати в притомному товаристві, але ніт, про це згадують час від часу, був напад Rкубсон у 2018 році за попередньою змовою з “улюбленою людиною” кума Гандзюк, Ігоря Zеменчева-молодшого, Тетяною Dокучаєвою на херсонську журналістку Євгенію Вірлич. Розповідають, що завдяки тому, що Rкубсон на ніжайше прохання депутатів Херсонської міської ради, що засідали в бюджетній комісії, побила експертку з фінансів і постійну відвідувачку бюджетної комісії головою об стіну на 5 поверсі Херсонської міської ради, вимахуючи роздруківкою спілкування депутатки Zенкер та журналістки Вірлич в соцмережах, в подальшому вдалось видоїти з Zенкер та інших депутатів (Rубан, Zемерис та інші) грошей, яких вистачило на купівлю додаткової франшизи “Перша приватна пекарня” та відкрити чотири пекарні: три в Херсоні та одну в Олешках. Прибутку від пекарень було не так щоб забагато, але це дозволяло легалізувати будь-який “чорний нал” як виручку від продажу булочок з сосискою. Щоправда, після приходу російських окупантів у 2022 році довелось деякий час потримати між булочок іншу сосиску, не баварську, а російську. Але чи не єдина людина в Херсоні, яку після обшуку та допиту не забрали “на підвал”, зробила сумне їбальце, вийшла покурить та написала зі смартфону кілька жалісливих постів у Телеграм, в яких вибілювала окупантів в мужніх балаклавах, бо вони не розбудили під час обшуку дитину. Але про перебування фсб(у)-шних провокаторів Rкубсон і Vласова в лавах “Правого сектору” ніхто не забув і після чергової ротації росіян, які блукали містом з паперовими списками, Rкубсон довелось терміново покинути в Херсоні рідного чоловіка Vласова, який на думку окремих експертів не відрізняється інтелектом і, за словами анонімного джерела, ходив під час окупації збирати “містове” в рублях, трохи підзабувши при цьому ділитись як з окупантами, так і з директором ринку “Дніпровський” Yстиновим, питання до якого не мають ні поліція, ні прокуратура, ні СБУ, ні контррозвідка. Недоторканність людей Сальдо та інших колаборантів під час тимчасового захоплення Херсона російськими окупантами та після звільнення міста вражає. Наприклад, якубсоно-власівський приятель Роман Баклажоff побував на підвалі двічі чи тричі і мужньо витримав і тортури, і знущання лише через те, що при обшуку у волонтера знайшли подяку від “Правого сектору”. А цим хоч би що.

Ще один цікавий момент. Rкубсон називає себе не лише “кумою Гандзюк”, а й “головним свідком сторони обвинувачення” у справі замовного обливання своєї куми Катерини кислотою, що в подальшому призвело до глибокого термо-хімічного опіку 40% поверхні тіла та смерті в реанімації. Але чому приятель Vласова, “мент”, колишній оперативник та алкоголік Сергій ТорбNн вирішив зібрати “ударну групу” та облити кислотою саме Гандзюк, куму Rкубсон, слідство та суд так і не знайшли відповідь. Підозрюють екс-голову Херсонської облради Мангера. ТорбNн відмовився визнавати свою вину, отримав 6 з хвостиком років ув’язнення, а весною 2022 року достроково вийшов з тюрми воювати за українську державність, так само як і інші члени “ударної групи” розвідників “Добровольчого українського корпусу “Правий сектор”, що “замочили” Гандзюк в кислоті.

Торбін та Власов

Тому не дивуйтесь, якщо в кулічах ви відчуєте кислотно-кривавий присмак. Головне, аби вам не дали решту заяложеними рубльовими купюрами від людей Сальдо.

Цей фейлетон, а не реклама, приготовлений в рамках програми Фонду “Виродження” за кошти колумбійсько-болівійських неплатників податків. Думка редакції може бути тимчасово відсутня взагалі чи не співпадати з фазою Місяця або розкладкою клавіатури.